Jopz8lykq8af9jwn9jgo

Presentationsakuten

Personlig videoworkshop om din presentation.

Har du kört fast i arbetet med din presentation? Om du fick önska fritt (och det får du) kanske du vill ha någon att bolla dina idéer med eller någon som berättar hur just ditt innehåll ska presenteras på ett bra sätt. Du vill också ha någon som peppar dig och får dig att känna dig som den bra talare du är. 
Här har du det!

Du sitter där och ska förbereda din presentation. Du vill så gärna att din publik ska lyssna och förstå ditt budskap och dina argument. Du hittar massor på nätet om hur man gör en övertygande presentation, men det tar så lång tid att ta sig igenom all information.


Gaah! Varför ska det vara så krångligt?

Vad vill du ha?

Inte en kurs, det har du inte tid med just nu.

Någon slags quick fix vore bra, eller hur? (Fast både du och jag vet att det egentligen inte finns någon quick fix för att göra riktigt bra presentationer.)

Men, om du fick önska fritt (och det får du) kanske du vill ha någon att bolla dina idéer med eller någon som berättar hur just ditt innehåll ska presenteras på ett bra sätt.

Du vill också ha någon som peppar dig och får dig att känna dig som den bra talare du är.

Här har du det!

För 1880 kr + moms får du en upp till två timmar lång videoworkshop med mig. Jag lovar att dela med mig av mina allra bästa tips för att göra din presentation så bra som möjligt. Jag kommer att hjälpa dig med idéer kring innehållet i just din presentation. Det är du som väljer vad du vill ha mest hjälp med - är det ordningen på innehållet, vilket budskap som är viktigast att lyfta fram, hur du ska få din presentation att vara annorlunda än alla andras, hur du gör bra presentationsbilder till din presentation eller något annat?

Har du frågor innan du bokar, mejla eller ring mig.

Vill du ha faktura istället för att betala med kort? Mejla mig så ordnar jag det.

Hoppas att vi ses snart på skärmen!

Lisa Sjöström
Presentationscoach

lisa@presentationsakademin.se
0708-262120.Ord från kunder


"Tack för workshopen, den var såååå inspirerande!!!"

"Lisas entusiasm smittade av sig och hon är verkligt kunnig i ämnet."

"Den här workshopen var oerhört värdefull för oss!"

"Tack för insikter i tisdags, Lisa!”

"Jag är alltid intresserad av kreativa idéer till presentationer och tycker att du är störtskön och duktig."

"Ville bara säga tack för ett härligt möte med bra energi! Du inspirerade mig massor!"

"Bra synpunkter, Lisa. Du är sååå proffsig."

Kursskapare


Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

I Presentationsakademin har jag samlat 25 års erfarenhet av att hjälpa människor med presentationer. Det är den erfarenheten du får ta del av här. Själv var jag rysligt blyg när jag var liten men det har jag jobbat bort. Nu älskar jag att föreläsa och hålla workshops. En stor del av tryggheten ligger i att vara väl förberedd.

Har du frågor, tveka inte att mejla mig!

lisa@presentationsakademin.se