Iviw9crqckvnbzcugqtr

Paketpris: onlinekurs och videoworkshop

Gör det mesta själv men ha mig som bollplank

Nu har du chansen att köpa min onlinekurs ”Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer” i ett paketpris tillsammans med "Presentationsakuten" - en upp till två timmar lång videoworkshop med mig där du kan ställa alla frågor du vill om dina presentationer.

Om du köper paketet ska du använda dig av videoworkshopen inom tre månader efter köpet. Onlinekursen har du tillgång till hur länge som helst. Den innehåller dessutom fantastiska arbetsblad med frågor som gör att din presentation blir klar under tiden du går igenom kursen.


Paketpris: 2 575 kr
Ordinarie pris för onlinekursen: 1 175 kr.
Ordinarie pris för videoworkshopen: 1 880 kr.
Värdet för paketet är alltså: 3 055 kr.


Om du inte vill ha paket kan du förstås köpa antingen onlinekursen till ordinarie pris, 1 175 kr, eller videoworkshopen till ordinarie pris, 1 880 kr.

På priserna tillkommer moms. Om du inte vill betala med kort på kursplattformen kan du mejla mig så ordnar jag en faktura istället. Betalar du mot faktura behöver du invänta mitt svar och en mejlad faktura innan du kan sätta igång.


OBS!
Om du ska få paketpriset måste du klicka dig till kassan från den här sidan, inte från respektive kurs som ingår i paketet.


Kurser som ingår i köpetKonsten att tillreda och servera förtrollande presentationer
Recept med 5 ingredienser. 1175 kr + moms
Lisa Sjöström
1,175 kr
Presentationsakuten
Personlig videoworkshop om din presentation.
Lisa Sjöström
1,880 kr

Ordinarie pris: 3,055 kr


Kursskapare


Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

I Presentationsakademin har jag samlat 25 års erfarenhet av att hjälpa människor med presentationer. Det är den erfarenheten du får ta del av här. Själv var jag rysligt blyg när jag var liten men det har jag jobbat bort. Nu älskar jag att föreläsa och hålla workshops. En stor del av tryggheten ligger i att vara väl förberedd.

Har du frågor, tveka inte att mejla mig!

lisa@presentationsakademin.se


.